[ zaterdag 30 mei 2009 ]

 

defected, but not brokenHeb in de afgelopen paar dagen een stuk of tien, twaalf dubbel- en driedubbel-cd's gekocht. Concerto en Fame hebben namelijk een enorme partij Defected-cd's op de kop getikt voor zo weinig, dat ik ze inmiddels zo'n beetje allemaal gekocht heb.

Een driedubbel cd van Martin Solveig met een moderne housemix, een oldschool soul- en funkmix en een cd met een stuk of tien ongemixte Solveig-tracks... voor vijf euro (bij Fame, zeven bij Concerto). Me dunkt, die moet je ff halen!

slippery peopleIk heb gisteravond al een paar killers op een dansvloer los kunnen laten en op dit moment zit ik achtergrondinfo te zoeken terwijl ik de cd's op mijn gemak doorscan.

Een van de Defected-cd's die ik nog niet heb meegenomen is Deep Down and Discofied van Defected-oprichter Simon Dunmore, maar nu lees ik net dat daar Slippery People in de versie van de Staple Singers opstaat. Wat een goede keuze!

Ik had wel eens gehoord dat ze die gecovered hebben, maar nog nooit gehoord. Kende jij 'm al? Ik kan niet wachten tot ik morgen weer naar de Fame kan, dus even gezocht en hier staat ie.

Hans [20:22]

[ donderdag 28 mei 2009 ]

 

Zag net een erg grappige cd-cover: Back To The Scene Of The Crime, een zwaar door disco beïnvloede compilatie van house-dj Joey Negro.

the naked gun

Hans [20:10]